Abang dan Kakak

About Me

My photo
Assalamualaikum. Nurul Atikah nama diberi oleh orang tua saya. Belum 18 lagi. Masih menunggu keputusan SPM 2012. Seorang yang obses dengan warna pink dan k-pop. Suka makan. Yang paling penting sekali, saya sayang keluarga, kawan-2 dan ehem-2 saya. Terima Kasih sebab dah jenguk blog saya. Jangan lupa follow tau. ^^

DIA

Assalammualaikum...

Kepada, my CAPTAIN AMERICA,
Mana awak menghilang? Saya call awak tak nak jawab atau call balik. Saya mesg awak, awak tak reply pun. Saya rindu awak. Saya tak tau nak luahkan dekat siapa. Memang sakit hati bila awak buat macam ni. Ego awak melebihkan segala-galanya. 

Kalau saya cakap awak berubah, mesti awak akan tanya apa yang berubah pada diri awak. Entah lah. Saya pun tak tau apa yang berubah pada diri awak. Saya tak ada alasan yang kukuh untuk cakap yang awak berubah. 

Kalau saya cakap yang awak sibuk kerja, awak mesti cakap kerja nak cari rezeki. Mana tau awak dapat sambung belajar. Saya tak kisah awak kerja kuat. Tapi, disebabkan awak kerja kuat, awak tak ada masa nak luangkan dengan saya. 

Kalau saya cakap yang awak tak nak jumpa saya, mesti awak akan cakap yang awak sibuk kerja. Awak tau tak kita last jumpa tahun lepas and masa tu last paper. Saya ingat lagi masa tu. Masa tu awak happy sangat. Sampai baju and kasut awak berconteng. Rambut pun sama.

Dear awak,
Kita memang ditakdirkan macam ni ke? Bila saya hantar mesg yang hubungan kita dah selesai tiba-2, saya rasa menyesal pula. Saya nak je call awak nak minta maaf tapi, saya tau yang awak tak kan jawab call saya. Saya nak je mesg awak tapi, keputusan tetap sama je. Awak senyapkan diri awak.

Awak,
Saya mimpikan awak semalam. Dalam mimpi tu awak cakap dekat saya, mesg awak selepas pukul 6.30 petang. Bila saya bangun dari tidur, saya terus call awak. Tapi, awak tak jawab pun. Saya harap awak baik-2 and sihat walaupun awak dekat mana.

Saya cuma berharap, awak jangan lah senyap macam ni lagi. Bagi lah keputusan. Saya harap keputusan awak tu dapat menjelaskan semuanya and awak bagi tau kenapa awak senyapkan diri awak dari saya. Itu je.

p/s:alamak! asal Tika jiwang ni? hahahaha.... (gelak tak bermaksud happy. luar lain, dalam lain.)

suke ? like n comment je :)

No comments:

Post a Comment

-Assalammuialaikum
-Terima kasih krn sdi mmbaca
-Jgn lpe komen jgk taw