Abang dan Kakak

About Me

My photo
Assalamualaikum. Nurul Atikah nama diberi oleh orang tua saya. Belum 18 lagi. Masih menunggu keputusan SPM 2012. Seorang yang obses dengan warna pink dan k-pop. Suka makan. Yang paling penting sekali, saya sayang keluarga, kawan-2 dan ehem-2 saya. Terima Kasih sebab dah jenguk blog saya. Jangan lupa follow tau. ^^

entah

halo! hari ni aq x de pe2 nak cite. sbb 2 lah aq buat title "entah". hehehehe.... saje je aq post. x de keje. maklumlah budak skolah katekan. huhuhu... oklah2 aq cite. dulu, mse kat skolah, aq slalu ngantuk time math je. skrg, bm. aq pon x taw nape. antara bm ngan math, aq lgi suka bm drpd math. sbb?? aq x ske math. hahaha... kdg2 prnh jgk aq trfikir. nape lah, ademath kat dunia nie? math mmng best. tapi, kalo kite x dpt nak mnyelesaikannye, hancur lebur lah. hahahaha... 2 psl kat skola. skrg nie aq nak cite psl prsiapan raya aq n family. mmng lah puasa baru 16 hari, tapi family aq dah wat prsiapan dah. antaranye, langsir dah siap, baju pon dah. skrg, ngah tggu tv lcd n home theater je. aq pon x taw nape, parents aq tetiba nak tukar tv. mmmmmm..... happy mmng happy.. tapi, mcm mmbazir plk. mmmmm..... ikut sajalah. prsiapan aq plk, blm buat agy. aq blm shopping agy. rncng ngan membe2 n bf. skali ngan buka lah. tapi, membe aq plk x jadi. aaadddoooiii... sabar je lah. mknenye, aq ngan bf aq je lah. hbis lah die. aq kan suke bab2 shopping nie. hahahaha.... (kesian biy). e2 je lah cite aq hari ni. len kali kalo aq de cite plk, aq post lagi.

suke ? like n comment je :)

2 comments:

  1. akak cikgu math, warrrgh sentap akak awk tak minat math hehehehee

    ReplyDelete

-Assalammuialaikum
-Terima kasih krn sdi mmbaca
-Jgn lpe komen jgk taw