Abang dan Kakak

About Me

My photo
Assalamualaikum. Nurul Atikah nama diberi oleh orang tua saya. Belum 18 lagi. Masih menunggu keputusan SPM 2012. Seorang yang obses dengan warna pink dan k-pop. Suka makan. Yang paling penting sekali, saya sayang keluarga, kawan-2 dan ehem-2 saya. Terima Kasih sebab dah jenguk blog saya. Jangan lupa follow tau. ^^

Kamu Dah Lain

Assalammuialaikum....

Hari ni tika nak sedih-2. Raya pun nak sedih? Apa lah tika ni. Entry maybe agak jiwang lah. Tapi, nak tak nak tika nak luahkan juga dekat blog tika ni. 

Kenapa awak dah berubah ek? Dulu, kalau mesg saya, saya dapat rasa kasih sayang awak hanya melalui mesg saja. Sekarang, awak mesg dengan saya macam awak mesg dengan kawan awak je. Kalau saya hantar mesg "mmmmmm..." awak biasa balas "kenapa ni?" sekarang cara awak balas, "asal?" macam nak cari gaduh pun ada. menyakitkan hati pun ada.

Dulu, kalau saya on9, awak pun on9 kita chatting sama-2. Sekarang, saya on9, awak on9 awak buat bodoh je. Tak tegur saya pun. Saya ada buat salah ke? Atau awak ada buat salah tapi, awak tak nak mengaku. Entah lah. Dulu, awak selalu mesg saya. Sekarang, macam nak tak nak je mesg saya. Mesg pun benda yang menyakitkan hati.

Dulu nama facebook awak, awak letak "Capital A" Sekarang, mana nama tu? Hilang macam tu je. Sejak awak balik kampung awak, awak 100% berubah. Atau awak dah jumpa "Si Dia" a.k.a pengganti saya? :'(


Awak buat saya macam dalam gambar ni. Awak ingat senang ke seorang perempuan nak maafkan seorang lelaki yang dah luka hatinya. Awak pun tau kan saya macam mana. :'(

suke ? like n comment je :)

3 comments:

  1. ya Allah , touching kita baca :')

    ReplyDelete
  2. macam boleh rase je appa yang awak rase..pape pn be stong k.. :)

    ReplyDelete

-Assalammuialaikum
-Terima kasih krn sdi mmbaca
-Jgn lpe komen jgk taw