Abang dan Kakak

About Me

My photo
Assalamualaikum. Nurul Atikah nama diberi oleh orang tua saya. Belum 18 lagi. Masih menunggu keputusan SPM 2012. Seorang yang obses dengan warna pink dan k-pop. Suka makan. Yang paling penting sekali, saya sayang keluarga, kawan-2 dan ehem-2 saya. Terima Kasih sebab dah jenguk blog saya. Jangan lupa follow tau. ^^

First Time?

hai guys! masa 13 haribulan 5, tika pergi TS dengan mama tika. kitaorang pergi pun sebab nak pergi u mobile. kenapa? sebab broadband tika, simcard dia kena reject. so, kitaorang pergi lah tukar. tika dah banyak kali pergi TS. cuma mama tika je tak pernah pergi. tika ajak lah dia. kita orang naik monorail yang mama tika pun first time naik. semua first time ni. hahahaha...

sampai je kat sana, ada show. hip hop. mama pun ajak pergi tengok. tika pun pergi je lah. lepas beberapa minit kemudian, kami pun pergi lah u mobile. lepas dah selesai semua, kami pun berjalan lah satu TS. ingat nak makan McD tau. tapi, disebabkan terlalu ramai orang waktu tu, tak jadi lah. kita orang pun makan je lah ais krim tutti fruity. kali ni bukan mama tika je first time makan, tika pun first time.


tu dia! ais krim yang buat kami terkejut! hahahaha... kita orang ambik perisa vanilla dengan coklat. lepas tu, kitaorang ambik lah topping dia. mama tika dok sibuk ambik buah. sekali kena bayar mahal! hahahaha... tu yang buat kami terkejut sebenarnya. hahahaha.... kena bayar RM27.30.


ni dia mama tika ^_^
suke ? like n comment je :)

1 comment:

  1. haha.. TF mmg mahal sikit... tp sedap kan? :)

    ReplyDelete

-Assalammuialaikum
-Terima kasih krn sdi mmbaca
-Jgn lpe komen jgk taw