Abang dan Kakak

About Me

My photo
Assalamualaikum. Nurul Atikah nama diberi oleh orang tua saya. Belum 18 lagi. Masih menunggu keputusan SPM 2012. Seorang yang obses dengan warna pink dan k-pop. Suka makan. Yang paling penting sekali, saya sayang keluarga, kawan-2 dan ehem-2 saya. Terima Kasih sebab dah jenguk blog saya. Jangan lupa follow tau. ^^

flat shoes or baby shoes

assalammuialaikum.... ok, ari nie aq nak cite psl flat shoes atau baby shoes. nape baby shoes? aq pon x taw nape. kawan2 aq smua pggl baby shoes. kasut nie die pnye stail mcm penari2 balet yg slalu kite tgk. skrg ni mcm2 dah. ade yg kilat,simple, ade hiasan kat depan and macam2 agy lah. contohnye korank tgk kat bawah nie:
 yg nie stail die simple je.
 yg ni ade hiasan.
yg nie dri jenama louis vuitton. slh stu jenama yg aq minat sgt3.
yg nie pon ade hiasan n stail die simple je.
yg nie pon dri jenama yg trknl. chanel. yg nie pon simple je.

aq dah beli dah satu. harga die RM20. aq beli kat Jln TAR. kat situ mmng tmpt aq nak shopping lah. wrne die kelabu. igtkan nak beli hijau. tapi, hijau die pekat sgt. x ske. so, aq beli yg wrne kelabu. stail die mcm gmbr kat ats skali. dah taw kan...
suke ? like n comment je :)

4 comments:

  1. yeahhh ! minat sgt dgn .baby shoes... :) nice entry ,dear :)

    ReplyDelete
  2. macam2 ye pompuan nih.... he he...

    ReplyDelete
  3. prefer flat shoe.. :)

    ReplyDelete

-Assalammuialaikum
-Terima kasih krn sdi mmbaca
-Jgn lpe komen jgk taw