Abang dan Kakak

About Me

My photo
Assalamualaikum. Nurul Atikah nama diberi oleh orang tua saya. Belum 18 lagi. Masih menunggu keputusan SPM 2012. Seorang yang obses dengan warna pink dan k-pop. Suka makan. Yang paling penting sekali, saya sayang keluarga, kawan-2 dan ehem-2 saya. Terima Kasih sebab dah jenguk blog saya. Jangan lupa follow tau. ^^

novel

assalammuialaikum... kena bgi salam dlu. nnti ckp aq x de adab plk. ok, hari nie aq nak cite psl novel. maybe korank igt aq nie jenis yg x ske baca novel kan.. salah 2... aq ske baca sbnrnye... tabiat aq nie mak aq yg turunkan... hehehehe... aq kalo kat kedai buku yg jual novel, memang pantang lah mata aq nie. mne yg aq nmpk, 2 lah aq nak beli. kalo x de duit, aq kmpul dlu, baru aq beli. hehehe...

kat ats nie, koleksi novel2 aq.. skit je. lama2 nnti bnyk lah.. hehehe... aq akn citekan novel2 nie smua. tapi, bkn skrg. :)
suke ? like n comment je :)

3 comments:

  1. wah..sama la kite..sgt suke bca novel...
    semua novel y u ada 2,i pn ade gak...
    hehe...

    ReplyDelete
  2. thanks for ur link kat blog acik , acik dah follow blog awak dah :)) thanks lawat blog acik . sorry blog berat sikit .

    ReplyDelete
  3. Same to me, suka baca novel juga..:-)

    ReplyDelete

-Assalammuialaikum
-Terima kasih krn sdi mmbaca
-Jgn lpe komen jgk taw